Nobody The Turnaround: Answers to the Hiring Exam

 Nobody The Turnaround: Answers to the Hiring Exam

Nobody-The Turnaround takes place in a parallel universe similar to our own but set in a modern metropolis rather than a familiar jungle of concrete. It is a story of people living paycheck to paycheck under all the glitz and glamour, barely managing to feed themselves and their families in this endless sprawl with no skyscrapers or glamorous parties.

You will encounter a woman in Nobody The Turnaround who requires you to take a hiring exam. This test has ten questions – five are multiple choice questions, four are fill-in-the-blank questions, and one is a long answer. It is derived from a real employment test given by an electronics manufacturer in 2020. Let’s see in this guide what are the answers to the hiring exam.

Read Next: How to Increase Cool in Nobody-The Turnaround

Answers to the Hiring Exam in Nobody-The Turnaround

Source

Following are the answers to the 10 questions in the hiring exam for scoring a perfect 100:

Ques 1. 1-2

Ans. Option C: – 1

Ques 2. |1-2|

Ans. Option A: 1

Ques 3. 1x2x3

Ans. Option B: 6

Ques 4. 36÷4÷3

Ans. Option D: 3

Ques 5. 5+5×5

Ans. Option B: 30

Ques 6. 1+10+100+1000

Ans. 1111

Ques 7. If you cut off the one angles in a triangle, how many angles will be left?

Ans. 4

Ques 8. Chicken and rabbits put in the same cage and 30 feet could be seen. If there are 5 rabbits among them, how many chickens are there in the cage?

Ans. 5

Ques 9. What is the capital of China?

Ans. Beijing

Ques 10. Please type the capitalized alphabet from A to Z

Ans. ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

This concludes our guide on all the answers to the hiring exam in Nobody-The Turnaround. Keep checking our other guides for more updates on the game. 

Anjali Patel

I am a political science graduate and turned my hobby into a passion. When I am not writing, I am playing games. I love games that revolve around the main “Hero” character. My love for COD started when I was 18 and since then it has been growing. Other games that I love are Assasin’s Creed, Grand Theft Auto V. Currently building an affair with the story-based games.

Related post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.