NBA 2K27 2KTV Episode 1 Answers

Ambreen
4 Min Read

The first episode of NBA 2K27’s 2KTV has arrived, bringing with it new quizzes and free VC rewards. If you want to get everything right without having to wait for each question, our guide lists all Episode 1 answers, and also tells you how to access the 2KTV and get your rewards.

Every Episode 1 Answer

There are 13 questions in the first episode. Here are the correct responses in order:

1. What season of NBA 2KTV tips off with this episode?

Ans. 13

2. What is the new building in The City designed for beginner-friendly competition?

Ans.  Casual Corner

3. What position will you make your first MyPLAYER build?

Ans. Any

4. What is the name of the Season 1 Park?

Ans. Lion and Vine

5. What do your MyTEAM Player Cards now add as you play well?

Ans. XP

6. Breakout can include Clutch Time, Triple Threat, or what type of games?

Ans. Full Lineup

7. Where are the best MyTEAM rewards found as you win games and move up the tiers?

Ans. Showdown

8. Who is the Standard Edition cover athlete for NBA 2K27?

Ans. Victor Wembanyama

9. Can you create either a male or female MyPLAYER in NBA 2K27?

Ans. True

10. Which NBA player was not traded during the offseason?

Ans. Jimmy Butler

11. At the center of The City, you can warp to each season’s what?

Ans. Park

12. You are playing NBA ___

Ans. 2K27

13. What is your home for Crew competition in MyCAREER?

Ans. Crew HQ

Where to Find the Episode

It’s not necessary to depend on the questions that show up during a MyCareer loading screen. Instead, simply go to the 2KTV section of the main menu to view the entire episode. Then, you can opt for Episode 1 and work through the video.

While you can also access the 2KTV program via the phone found in The City, there are multiple screens around The City and MyCourt that will allow you to view episodes. When you are loading MyCareer and haven’t yet completed the episode, individual quiz questions can pop up.

Getting the VC

The questions are spread throughout the episode instead of being listed together. When you reach a quiz, be sure to finish the question and choose the correct answer before time is up. There’s a chance that Episode 1 might payout 2,400 to 2,600 VCE, meaning correct answers will help you progress faster in the beginning of the game.

Completing the episode requires about 15 to 30 minutes. However, if you simply aim for the rewards, you do not need to interact with the questions. Instead, you can let the episode play and check the answers as frequently as possible.

Can You Still Complete Episode 1 Later?

Yes. Episode 1 does not disappear simply because the next 2KTV episode becomes available. It means it is possible to go back into the 2KTV menu and complete older episodes if needed. New episodes are expected to be released every Saturday with Episode 2 to be released on September 4, 2026.

Share This Article
Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *